Så kan handelsföretag överleva den digitala konkurrensen

Den digitala utvecklingen och en allt hårdare konkurrens från nätet tvingar handelsföretagen att utmana sina affärsmodeller.

Bizview 7 gör prognostisering och budgetering enkelt för hela företaget

Ett program som är användarvänligt, enkelt och skalbart. Ett program som har avancerade funktioner som passar både internationella företag och lokala fåmansbolag.

Webbkontoret förenklar företagarens vardag

Revisions- och konsultföretaget Grant Thornton arbetar sedan många år aktivt med webbaserade tjänster för att effektivisera ekonomiadministrationen för sina kunder. Med Webbkontoret kan kunderna spara tid och få bättre kontroll på ekonomin. Numera finns även en funktion för digital kvittohantering. –Vi försöker helt enkelt göra livet lättare för våra kunder och göra det möjligt för […]

BizView´s unika möjligheter ger total BI

Excel är grundprogrammet som används av alla som använder siffror. Just den enkla sanningen låg till grund för NCG Group när företaget bildades för snart 15 år sedan. Affärsidén var att ge användare makt att själva kunna skapa egna kreativa lösningar utan att vara beroende av IT eller dyra konsulter. Medlet för att nå målet […]

Flexibel BI-lösning ger snabbare insyn och sparar pengar

Infozone är experter på system management, virtuell infrastruktur, och beslutsstödsystem. När Siemens Security Products sökte efter lösningar som skulle göra affärssystemets innehåll mer lättillgängligt och mycket mer användbart bestämde man sig för den QlikView lösning som Infozone erbjuder.