Här är det stora och växande företaget som värnar om småföretagskulturen

“Det är som att vara på ett småföretag fast med det stora företagets resurser i ryggen”

Lättanpassat affärssystem – en nyckel till tillväxt

Ett affärssystem, eller ERP, kan liknas vid företagets hjärta och ryggrad. Det är det centrala navet som samordnar allt från ekonomi och försäljning till logistik och produktion.

Automation med integrationsplattform

”Vi har en komplett integrationsplattform för intern och extern kommunikation mellan system såväl som datamappning och övervakning av processerna”

Kommunikationstjänst som möjliggör personlig vägledning på distans

Oavsett vilken typ av vägledning som behövs kan Ricohs Virtual Communication PointTM skapa förutsättningar för ett visuellt, professionellt och personligt mottagande via en specialdesignad terminal.

Internet of Things? Börja med att fundera på vad du kan koppla ner

Internet of Things är en bubblande gryta bland både företag och IT-press.

Gamla affärssystem kostar e-handelsföretagen miljoner

Omoderna affärssystem kostar svenska e-handelsföretag miljontals kronor varje år. Därför byter nu allt fler företag till nya affärssystem, som automatisk samordnar både fysiska butiker, lager och webbshoppar.

Molntjänster är kostnadseffektiva och smidiga

Vill du hantera IT-infrastrukturen inom ditt företag på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt? I sådana fall bör du titta närmare på molntjänster.

Så lyckas du med IT-offshoring

Möjligheten till kostnadsbesparingar, ökad flexibilitet och en bredare kompetenspool gör att fler företag ser över möjligheterna att flytta sin IT-utveckling utomlands.

Dataintrång för utpressning blir allt vanligare

Dataläckaget på otrohetssajten Ashley Madison har vållat debatt runtom i världen. När användarnas uppgifter offentliggjordes ledde det bland annat till att två begick självmord och att ett okänt antal utsattes för utpressning.

De löser ditt företags alla it-behov – för 500 kronor i månaden

På företaget Squad utmanar man nu it-branschens komplicerade lösningar och höga timkostnader med en molnbaserad helhetslösning, som uppfyller företagens it-behov till en låg och fast kostnad.