BizView´s unika möjligheter ger total BIExcel är grundprogrammet som används av alla som använder siffror. Just den enkla sanningen låg till grund för NCG Group när företaget bildades för snart 15 år sedan. Affärsidén var att ge användare makt att själva kunna skapa egna kreativa lösningar utan att vara beroende av IT eller dyra konsulter.

Medlet för att nå målet var att utgå ifrån något som ekonomer, controllers och andra användare redan känner till och kan – nämligen Excel.

Lösningen heter BizView, ett av de ledande systemen inom prognostisering, budgetering och rapportering i Norden. I ett webbaserat Excel-liknande användargränssnitt i kombination med kraftfull workflowstyrning kan användare av BizView skapa allt från enkla till mycket avancerade webbaserade formulär och rapporter baserat på ett flertal olika datakällor.

Med en öppen och kompatibel lösning passar BizView dessutom bra ihop med till exempel QlikView och Microsofts beslutsstödslösningar.

– Andra BI lösningar saknar inrapporteringsdelen, BizView har den och därmed får du en integrerad helhetslösning som hanterar budgetering, prognostisering och strukturerad finansiell rapportering, förklarar Göran Stridbeck, vd för NCG Sweden AB.

Weifa AS, Norges största fullt integrerade läkemedelsföretag, är ett av de företag som valt BizView för att förenkla sina budgeteringsprocesser och rapporteringskrav.

Weifa behövde både ett användarvänligt men också mycket flexibelt system för att hantera budgetprocessen i hela företaget med tillförlitlighet i processen och datakvalitet. BizView kommer att interagera med Weifa’s ERP system och komplettera det datalager som nyligen introducerats i organisationen.

– För oss är det viktigt att BizView är ett mycket flexibelt system med potential att kunna använda för andra ändamål än bara budgetering, säger finansdirektör Per Torgeir Sønsterud på Weifa. Det är lika lätt att arbeta med som Excel, men utan alla traditionella fallgropar som kan uppstå med Excel.

Förutom rapportering och analys, prognos och budget kan du sedan i BizView Dashboard pedagogiskt presentera nyckeltal och trender.

ncc-group-logo
BizView är ett av de ledande systemen inom prognostisering, budgetering och rapportering i Norden.

BizView bygger på Microsoft-teknik med en öppen och strukturerad SQL Server-databas i botten. Lösningen är skalbar och kan hantera allt från enkla behov till mycket komplexa krav för effektiv verksamhetsstyrning.
Kostnadseffektiv lösning med prisvärd mjukvara och snabb implementering. Vid behov finns även möjlighet att få hjälp med installation och utbildning.

Webbaserad helhetslösning som enkelt integreras mot olika datakällor och affärssystem.

Läs mer om oss här

Adress: 
Birger Jarlsgatan 55, Stockholm
Hemsida: 
http://www.ncg-group.com

 

 

(Visited 117 times, 1 visits today)