Lättanpassat affärssystem – en nyckel till tillväxtEtt affärssystem, eller ERP, kan liknas vid företagets hjärta och ryggrad. Det är det centrala navet som samordnar allt från ekonomi och försäljning till logistik och produktion. Ett affärssystem som är anpassat efter ditt företags unika förutsättningar, och som utvecklas i takt med din verksamhet, är därför en viktig nyckel för att skapa lönsamhet och tillväxt.

Att utnyttja potentialen i ett affärssystem handlar om att anpassa det efter företagets unika och föränderliga behov. Sedan starten 1992 har affärssystemsleverantören Jeeves därför arbetat hårt för att utveckla ett affärssystem som gör det så lätt som möjligt för användarna själva att anpassa efter sina behov. Idag används Jeeves ERP av över 2 000 kunder i mer än 40 länder jorden runt.

Användarvänligt skapar tillväxt

En av grunderna i Jeeves ERP är insikten om att inget företag är det andra likt. Därför har Jeeves ERP en öppen databasdesign och en serviceorienterad arkitektur, som gör det enkelt att integrera det med användarens alla olika tredjeparts-system. Plattformens utvecklingsmiljö är dessutom designad för att låta användaren själv, utan någon större IT-kompetens eller hjälp från leverantören, anpassa och designa systemet efter sina behov. 

Användarvänlighet blir framförallt viktig för företag i snabb tillväxt. Oavsett om företaget växer geografiskt eller hittar nya sätt att konkurrera om kundernas pengar, ska systemet enkelt kunna anpassas för att möta de nya förutsättningarna. Jeeves ERP kan på så vis både öka effektiviteten, konkurrenskraften och tillväxten hos sina användare.

Läs mer om hur Jeeves kan hjälpa ditt företag att växa.

Inte som andra affärssystem

Det finns idag en uppsjö av affärssystemsleverantörer, från internationella jättar till de mindre branschspecifika lösningarna. Att välja rätt affärssystem bland det stora utbudet kan därför vara svårt. Den viktigaste faktorn att ta i beaktande är såklart om systemet motsvarar dina behov. Ett affärssystem med rätt specifikationer kan nämligen resultera i allt från sänkta kostnader och ökad effektivitet till nöjdare medarbetare och kunder. Detta måste sedan vägas mot kostnaden för systemet. 

Dock är det lätt att glömma bort att det finns kostnader bortom den initiala implementeringen. Att anpassa och uppgradera systemet kan nämligen bli lika dyrt som att köpa in det, när man beräknar den totala ägandekostnaden på ett affärssystem. 

Läs mer: så väljer du rätt affärssystem.

Jeeves ERP är därför utvecklat för att hålla ägandekostnaden så låg som möjligt. För att göra anpassa traditionella affärssystem efter användarens affärsmodell och behov krävs det oftast att man gör stora ändringar i koden. Ett förfarande som är både komplicerat och tidskrävande, och därmed också dyrt. Jeeves ERP bygger istället på en tilläggsprocess där dina specialutvecklade appar och funktioner hålls avskilda från kärnsystemet. Detta innebär att du snabbt kan lägga till nya funktioner och applikationer utan att behöva uppgradera det du redan byggt, vilket både sänker dina kostnader och ökar din konkurrenskraft.

Läs mer: 8 anledningar att välja Jeeves ERP.

 Presenteras av

logo

Jeeves är en växande och lönsam affärssystemsleverantör av molnbaserade affärssystemslösningar för små och medelstora företag inom tillverkning, handel och distribution. 

Sedan starten 1992 har  företaget vuxit och har nu mer än 2000 kunder spridda över 40 länder i Europa, Nordamerika, samt Asien. Kunderna verkar inom en rad olika vertikala marknader inom produktion, distribution, partihandel, samt tjänsteindustrin.  

Läs mer på www.jeeveserp.com 


 

(Visited 426 times, 1 visits today)