PP7 erbjuder brett system för projektFöretag som jobbar i projektform har stora möjligheter att öka lönsamheten om de väljer rätt affärssystem. ”Våra kunder kan växa i systemet, med systemet och på grund av systemet”, säger Maria J Sundman, vd på PP7 Affärssystem. Marknadens bästa system för projektintensiva företag.

–För kunder som jobbar i projektform är det viktigt att välja ett brett affärssystem, ett som gör det enklare att effektivisera sitt sätt att arbeta. I dag finns det kompletta system som innehåller allt från CRM, offerthantering, inköp, planering, projekt, fakturering, ekonomiadministration, slutredovisning och uppföljning, vilket normalt skulle kräva flera sammankopplade program. 

–Och allt utgår från projektledaren. Unikt för PP7 är att det finns ett processtänk och rollbaserat system som lösgör tid för personalen att kunna lägga på uppföljning och planering, personal och nya affärer, säger Maria J Sundman.

Läs mer: Få ut det mesta ur dina projekt och öka din lönsamhet.

PP7 Affärssystem vänder sig särskilt till stora och medelstora företag inom installations-, bygg- och servicesektorn. Alla som arbetar med projekt oavsett bransch kan dra nytta av PP7 som system.

 

»Inget uppdrag är det andra helt likt, men PP7 Affärssystem fungerar i alla sammanhang«
 

Det optimala är att projektledaren, vd:n och administratören i en enda bild får total överblick över vad som skall göras och hur det ekonomiska läget ser ut. Finns det små jobb, uppdrag eller arbetsordrar så skall även dessa kunna resursplaneras, följas upp och faktureras effektivt. Ingen ska behöva bläddra mellan olika system eller rutiner, allt ska finnas i en enda bild. PP7 är ett unikt system i Sverige som uppfyller dessa kriterier.

Projektledaren i centrum

–Vårt mål är att öka våra kunders konkurrenskraft med hjälp av systemlösningar som maximerar tiden för affärer och minimerar tiden för administration. Projektkraft och affärsnytta i ett och samma paket, med andra ord, säger Maria J Sundman. Enligt vår filosofi är det projektledaren som är företagets affärsman och det är därför vi anstränger oss lite extra för att förstå din affär. Det är först då vi kan ge de bästa råden och bidra med största nyttan.

Som projektledare får du tillgång till ett affärssystem som ger dig både hög flexibilitet och bättre kontroll över dina projekt. Du kan själv anpassa systemet efter eget önskemål. Du får påminnelser, kan planera både tid och material, göra prognoser, ha överblick över alla dokument och i detalj eller på totalnivå följa upp såväl intäkter som kostnader och timmar. 

–Inget uppdrag är det andra helt likt, men PP7 Affärssystem fungerar i alla sammanhang genom att det är så uppdrags-, projekt- och rollinriktat, säger Birgitta Båth, som är grundare, huvudägare och programmerare.Det ger överblick och kontroll.

Läs mer: Så kan ett nytt affärsssytem öka din lönsamhet

 

 Presenteras av
 

Logotyp_mot_ljust

PP7 Affärssystem har funnits i mer än 25 år. Det städjer olika roller i företaget och underlättar vardagen för användarna. 

Det finns i varianterna PP7 Enterprise, PP7 Pro, PP7 Start och är anpassat för att från små företag upp till stora företag och koncerner.

Läs mer om oss här:
www.pp7.com

 
 

Maria J Sundman, vd på PP7 Affärssystem

Maria J Sundman, vd på PP7 Affärssystem

(Visited 60 times, 1 visits today)