IT-företaget ger dig tid för idrott – på arbetstidDream it – do IT!
Tänk dig att få använda 30 procent av din arbetstid åt din favoritidrott. IT-företaget Centric erbjuder idrottsutövande ungdomar som vill göra karriär i IT-sektorn chansen att kombinera sina fritidsintressen med jobbet.

Visst låter det som ett märkligt erbjudande och man kan undra hur andra anställda hos Centric upplever att några ska få träna inför exempelvis något maratonlopp på arbetstid.
– Vi har haft en hel del roliga diskussioner i företaget, men jag tror att vi är ganska överens om att det här greppet kan tillföra oss alla helt nya dimensioner, säger Lotte Solli, marknadschef på Centric Norge.

Söker oslipade diamanter
Centric vill bidra till att IT-talanger som vill satsa på sin idrottskarriär ändå ska kunna utvecklas inom sitt yrke.
– Vi är övertygade om att vi har mycket att lära internt i företaget av unga människor som är vana vid att sätta upp mål och göra allt för att nå dit. Många satsar hårt men får inte den uppmärksamhet de förtjänar. Det vill vi bidra med. Det handlar om att hitta oslipade diamanter som kan utvecklas på både det ena och det andra området. Det finns så många vinster för oss att göra i företaget, men jag har inte hört om någon annan som gjort som vi.
Vill du veta mer om sponsoratet? Klicka här

Nu kan Centric stolt lansera sin första medlem i Team Centric: Daniel Ojaäär. Han spelar badminton och kommer att delta i en av världens största badmintontävlingar inom kort – och även debutera som olympier i Tokyo 2020. Nu har du ett gyllene tillfälle att bekanta dig med honom – sök drömjobbet på Centric här.

"Öppna för olika idrotter"
Centric söker fyra idrottsutövare i Sverige och fyra i Norge i detta nordiskt projekt.
– Vi erbjuder hundra procent anställning i Centric och 30 procents flexibilitet. Du kan använda 30 procent av din arbetstid för träning eller tävling i din favoritgren, säger Lotte Solli. Vi är väldigt öppna för den nivå de sökande har i sin IT-kompetens, eftersom vi har väldigt olika uppdragsgivare och väldigt olika IT-behov att tillgodose. Vi är också öppna för olika idrotter. Det finns många idrotter som inte är så kända.

I valet av idrottsutövande nya medarbetare ser företaget på de resultat de sökande redan uppnått och vilka ambitioner och möjligheter de har framåt. Man förväntar sig goda lagspelare och ser fram emot att lära av varandra.

Stor europeisk aktör
Att arbeta som konsult inom IT-sektorn ger möjlighet till snabb utveckling av den egna kompetensen genom förmånen att kunna arbeta med olika uppgifter i olika företag inom en och samma anställning. Nu adderas möjligheten att kombinera arbete med idrottskarriären.

Centric är ett av Nordens ledande IT-konsultföretag med mer än 600 anställda som arbetar för cirka 300 olika företag och erbjuder arbete i medelstora och stora företag i alla branscher. Företaget har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad, Örebro och Östersund. Samt i Oslo, Bergen, Stavanger, Hamar, Drammen och Trondheim i Norge. 

Centric är också ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med 5000 anställda på kontor i Nederländerna, Belgien, Frankrike, Norge, Rumänien, Schweiz, Sverige och Tyskland. 

Sök till Team Centric

I ansökan vill vi att du fyller i dina personuppgifter och skriver ett personligt brev.

För- och efternamn

Adress

E-post

Telefonnummer

Berätta om idrotten du satsar på och skriv hela din ansökan här

 logo_centric_png

Telefonnr: 
010-2190500
Adress: 
Hamngatan 33, Sundbyberg
Hemsida: 
www.centric.eu

Stor europeisk aktör
Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med 5000 anställda på kontor i Nederländerna, Belgien, Frankrike, Norge, Rumänien, Schweiz, Sverige och Tyskland. I Sverige erbjuder Centric bemanningstjänster för IT- och vårdsektorn samt mjukvara till handeln. Företaget har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad, Örebro och Östersund. 

Läs mer om oss här

 

Lotte Solli, marknadschef på Centric Norge

Lotte Solli, marknadschef på Centric Norge

 

teamcentriclogo

(Visited 102 times, 1 visits today)